Næste koncert

Pressemeddelelse

Koncert i Maribo Musikforening

Søndag den 29.10. 2023 kl. 15-17 i Maribo Hallerne, Ved Stadion 4, 4930 Maribo

Link til billetsalg https://www.place2book.com/da/sw2/sales/n8xnkyd23v

TOSCA – operakoncert med stjernebesætning

I dette efterår er der en enestående mulighed for at opleve Puccinis fabelagtige og hjertegribende musik, når Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester opfører Tosca som operakoncert. Det er ægte italiensk lidenskab, der formidles af den fremadstormende dirigent Marco Crispo fra Italien, med fremragende solister og engagerede musikere.

Her er det alene sangerne og det store symfoniorkester, der skaber operaens dramatiske sceneri og det åbner for nærhed og ny fordybelse. Man kommer helt tæt på.

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester har taget tilløb i en årrække, og nu kan orkestret omsider indfri en ambition, der længe har optaget orkestermedlemmerne: at indstudere og opføre en opera i professionel opsætning. En opera, der matcher et stort symfoniorkester med fuld blæser- og slagstøjsbesætning, og som lever op til ensemblets forkærlighed for stor, romantisk musik. Valget faldt på Puccinis Tosca, der vel nok er en af de mest populære og dramatiske, men også musikalsk set mest spændende operaer, så forventningerne er store.

Partiet som Tosca synges af den forrygende sopran Yana Kleyn, som allerede i januar 2023 gæstede Maribo Musikforening til nytårskoncerten med Ensemble Storstrøm.

I rollen som Cavaradossi møder publikum en af Det Kongelige Teaters bærende kræfter Niels Jørgen Riis, Lars Fosser synger Scarpia og Frederik Päevatalu Rolin er Sakristan m.fl.

Operaeksperten Henrik Engelbrecht, der flere gange har holdt spændende foredrag i Maribo Musikforening, er konferencier og fører publikum igennem handlingen, dramaerne og intrigerne, så personerne står lyslevende i musik og ord.

I spidsen for 80 dedikerede orkestermusikere i Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester står den unge, dirigent Marco Crispo, som med sin italienske baggrund allerede mestrer Puccinis store musik. Anne Barslev står for instruktionen.

Noget af det særlige ved den koncertante opførelse er at publikum kommer helt tæt på sangerne og kan følge med i Puccinis store og detaljerede orkestrering.

Koncerten arrangeres af Maribo Musikforening.

Billetsalg ved indgangen fra kl. 14 og i forsalg på Maribo Musikforenings hjemmeside: www.maribomusikforening.dk

Billetter koster kr. 80,- for medlemmer af Maribo Musikforening og kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Unge under 25 år kommer gratis ind.

Læs mere om foreningens koncerter på www.maribomusikforening.dk, hvor man også kan tilmelde sig nyhedsbrevet.