Næste koncert

Pressemeddelelse

Fredag den 29. oktober 2021 kl. 20

Sognets Hus, Kirkestræde 6, 4930 Maribo

Det er 3 fantastiske musikere fra Moskva, Brahms Trio, der kommer til Maribo den 29. oktober. De besøgte os for nogle år siden og gav en mindeværdig koncert.

Brahms-trioen blev grundlagt af Natalia Rubinstein i 1993 og har spillet koncerter over hele verden siden.

Medlemmerne af Brahms-trioen er alle uddannet ved Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva og Gnessin-akademiet og er alle tre professorer på Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva.

Brahms Trioens spil udmærker sig ved finhed og udtryksfuldhed i selv den mindste detalje samt ved sin klare helhedsopfattelse og musikernes magtfulde personlige energi.

Der spilles klavertrioer af Nikolaj Rimskij-Korsakov, Anton Arenskij og Nikolaj Lopatnikoff.

Billetter kan købes ved indgangen fra kl. 19.30 mod kun kontant betaling.

Billetpris er 80 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer. Under 25 år gratis adgang