Næste koncert


Pressemeddelelse

Den omvendte koncertintroduktion! Hvis man var der til nytårskoncerten, hørte man Jonathan Koppel synge sangene. Nu kan man opleve operaekspert Henrik Engelbrecht fortælle lidt om dem. Fredag d. 9. marts 2018 kl. 20 inviterer Maribo Musikforening til foredrag i Sognets Hus, Maribo, hvor Henrik Engelbrecht med vid, charme og videoklip vil føre os ind i operaens storslåede verden.

Han vil tale om tenorer (der altid stikker af med sopranen til sidst!), om kastrater, om opera i guldalderens København og om genren generelt.

Med andre ord er der tale om en lynguide til operaens verden for alle, der er nysgerrige på genren – et crash-course i opera med vilde historier fra 400 års operaliv med både kastererede drenge, komponister med storhedsvanvid og operachefer, der svindler løs – og selvfølgelig med videoklip med fantastiske eksempler på sangere fra før og nu undervejs. Henrik Engelbrecht fortæller levende og engageret, og tager os med på et par timers intens og morsom slentretur i operaens verden. Alle kan være med, uanset om du aldrig endnu har set en opera eller du allerede er stamkunde i alverdens operahuse. Det sidste kan du risikere at blive – for begejstring smitter som bekendt!

Henrik Engelbrecht er kendt som en af landets ægte operaeksperter i mange sammenhænge. Han er forfatter til en række operabøger, er tidligere operaredaktør på DRs P2 og var i ti år operadramaturg på Det Kongelige Teater i Kasper Holtens cheftid. Senest har Henrik Engelbrecht været musikchef i Tivoli, og i dag arbejder han bl.a. som kunstnerisk konsulent for Det Kongelige Teater og Tivoli, og som forfatter og musikformidler.

Billetsang ved indgangen fra kl. 19.30. Billetter koster kr. 70,- for medlemmer af Maribo Musikforening og kr. 140,- for ikke-medlemmer. Unge under 25 år kommer gratis ind.

Læs mere om foreningens koncerter på www.maribomusikforening.dk, hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet