Næste koncert

Pressemeddelelse

Koncert i Maribo Musikforening

Fredag den 1. november kl. 20 i Sognets Hus i Maribo er der igen koncert i Maribo Musikforening. Hélène Navasse (fløjte) og Manuel Esperilla (klaver) er anerkendt som nogle af Danmarks dygtigste kammermusikere, og de vil spille Poulenc og Prokofiev for os såvel som de mindre kendte Henri Dutilleux og Peter Bruun.

De to musikere kommer fra henholdsvis Frankrig og Spanien, taler dansk sammen og er begge faste musikere i det ledende danske ensemble for ny musik, Athelas Sinfonietta Copenhagen. De er specialister i den nyere kammermusik og har begge optrådt med en lang række ensembler, der netop dyrker moderne musik, så vi kan forvente to musikere, der har et indgående kendskab til aftenens komponister.

Hélène Navasse er uddannet solist fra Sweelink Conservatorium i Amsterdam og Det Kongelige Danske musikkonservatorium, og hun har udover en række kammerensembler fra Europa samarbejdet med ikoner fra jazzen som Pierre Dørge og Mads Vinding.

Manuel Esperilla har først sin uddannelse fra konservatoriet i Madrid og sidenhen Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har vundet klaverkonkurrencerne Ciudad de Albacete og Rotaract i Palma de Mallorca og optrådt som solist med bl.a. DKDMs symfoniorkester. Desuden har han undervist på konservatorier i Cáceres og Madrid – noget man skal vinde en konkurrence for at få lov til!

Et medlemskab af Maribo Musikforening koster fortsat for en enkeltperson kr. 125.- pr. sæson, og kr. 200.- pr. sæson for en familie. Billetpriser til koncerterne er 80 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke-medlemmer og under 25 år gratis adgang. Der sælges billetter ved indgangen og der kan ikke reserveres billetter. Billetsalget begynder en halv time inden koncerten.

Se gerne på hjemmesiden www.maribomusikforening.dk for mere information, hvor man også kan melde sig til nyhedsbrevet, der udsendes en uges tid inden hver koncert med pressemeddelelsen.